Homepage  / Vedete româneşti

Inna și-a cumpărat un apartament de lux în Mamaia și a făcut deja o ședință foto pe terasă. Ce vecini celebri va avea

Inna și-a cumpărat un apartament de lux în Mamaia și a făcut deja o ședință foto pe terasă. Ce vecini celebri va avea
17

de Cristina Țapu,

Inna se alătură vedetelor care și-au achiziționat un apartament la malul mării, pe litoral. La vârsta de 37 de ani, Inna și-a cumpărat un apartament în Mamaia. Artista se bucură de prezența unor vecini celebri, printre care se numără Simona Halep, Antonia și Alex Velea, Codin Maticiuc și Matei Dima, precum și vloggerul Selly.

Inna și-a cumpărat un apartament de lux în Mamaia

Inna a făcut o investiție considerabilă într-un apartament situat în Mamaia. Proprietatea este amplasată într-o clădire înaltă cu 15 etaje, parte a unui proiect imobiliar exclusivist, oferind o priveliște impresionantă către Marea Neagră.

inna-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

La parter, rezidenții vor avea acces la o sală de fitness modernă și la un restaurant. În cadrul complexului va fi amenajat și un centru SPA dotat cu saună, piscină semiolimpică, precum și o salină, susțin dezvoltatorii proiectului.

„Primul foto shooting de pe terasa apartamentului meu din Mamaia arată așa. Când e gata vă chem la un drink. Mă laud și cu vecini faimoși, așa că facem și o sesiune de autografe”, a scris Inna în dreptul imaginilor pe care le-a distribuit pe contul personal de Instagram. Imobilul se află în proces de construcție și vor mai trece câteva luni bune până când Inna se va putea bucura de terasa spațioasă și de priveliștea superbă.

Inna va fi vecină cu Selly, Alex Velea și Antonia

Alte vedete și-au achiziționat apartamente aici. În vara anului 2023, vloggerul Selly a dezvăluit că și el a investit într-un apartament în aceeași clădire, iar prețul pe care l-a plătit nu a fost deloc unul mic, ținând cont că sumele pornesc de la 160.000 de euro în sus. Și Antonia și logodnicul său au anunțat că au devenit proprietarii unui apartament în același complex rezidențial de lux.

„Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly, Bromania și Codin Maticiuc”, scria Antonia, pe Instagram.

Apartamentul se află într-o locație exclusivistă, fiind amplasat în zona de clubbing din Mamaia. Proprietatea, situată în apropierea Nuba Beach Club, oferă rezidenților acces la un restaurant și un wine bar premium, precum și la un centru SPA. În plus, el permite accesul și la o sală de fitness modernă, așadar Antonia se va putea bucura de confortul de care dispune și acasă.

Inna este cea mai bogată artistă din România

Inna se situează pe primul loc în topul celor mai prosperi artiști din România. Cu o avere semnificativă în conturile sale și un succes considerabil în industria muzicală, celebra cântăreață nu duce grija zilei de mâine și își poate îndeplini orice capriciu, oricât de costisitor ar fi acesta.

inna 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

De la debutul său în industria muzicală din România și dincolo de hotare, Inna a stârnit entuziasmul publicului. La peste 15 ani de la lansarea primului său hit, cântăreața se poate mândri cu o avere impresionantă, la care mulți nu ar putea decât să viseze.

Inna deține titlul de cea mai bogată solistă din România! La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală românească și lansarea primei piese, avere estimată a artistei se situează la peste 23 de milioane de euro. Așadar nu este de mirare că Inna locuiește într-o casă luxoasă care valorează peste un milion de euro și deține bolizi.

Sursă foto: Instagram Inna

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton