; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna

Inna, pe locul 1 în Rusia și pe locul 61 în lume, într-un top muzical

12 April 2021

'Flashbacks', cel mai recent single al INNEI se bucură de ascensiune în topurile muzicale din lume. Piesa este pe locul 1 pe radio în România, pe locul 3 pe radio în Rusia și pe locul 55 în top Shazam Global. 

 

Piesa compusă și produsă de Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: este pe locul 1 pe TV în Bulgaria de 4 săptămâni, pe locul 23 pe radio în Turcia, pe locul 3 pe radio în Rusia, pe locul 1 în top Dance Rusia.

În ceea ce privește Shazam-ul, 'Flashbacks' ocupă acum cea mai înaltă poziție de până acum #55 și a depășit 585 000 shazam-uri. Artista a susținut un live pe TikTok pentru fanii din Turcia unde a avut un reach de peste 110 000 de vizualizări.

Piesa 'Flashbacks' face parte de pe albumul 'Heartbreaker' care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queens House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco & Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc 'Maza Jaja', 'Heartbreaker', 'One Reason', 'Flashbacks', 'You and I', 'Beautiful Lie', 'Gucci Balenciaga', 'Sunset Dinner' și 'Thicky'.

INNA are o relație cu rapperul Deliric 

Primele zvonuri privind relația dintre Inna și Deliric au apărut în vara anului 2020, însă la scurt timp, cântăreața a rupt tăcerea și a confirmat povestea de iubire pe care o trăiește. 

'Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți', a spus INNA pentru Elle.

Cei doi s-au bucurat, de curând, de o vacanță în Dubai, iar imaginile făcute publice i-au impresionat total pe fani.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare