Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

INNA, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce mesaj i-a transmis logodnicului său de ziua lui de naștere

INNA, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce mesaj i-a transmis logodnicului său de ziua lui de naștere

de Redactia Tvmania

INNA și Deliric sunt una dintre perechile cele mai iubite din industria de divertisment din România, iar instantaneile cu ei doi adună rapid zeci de mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Recent, INNA i-a adresat o postare emoționantă partenerului său de viață, cu ocazia zilei lui de naștere.

INNA, mesaj emoționant pentru Deliric

Zilele trecute, Deliric a fost în centrul atenției, marcând ziua sa de naștere în compania celor dragi. În această ocazie specială, logodnica sa i-a transmis o urare plină de emoție, însoțită de câteva instantanee cu ei doi în timpul călătoriilor lor împreună. De asemenea, admiratorii lui Deliric i-au transmis cu căldură urări de „La mulți ani” în această zi de sărbătoare.

„La mulți ani baby. Te iubesc”, a scris INNA în dreptul unor fotografii de cuplu.

Începutul noului an i-a adus o surpriză de proporții artistei, fiind cerută în căsătorie de către partenerul ei. Cântăreața este mândră să poarte un inel de logodnă splendid, marcând astfel un nou capitol în relația lor.

Cum a fost cerută INNA în căsătorie

La acea vreme, artista a împărtășit pe pagina sa de Instagram câteva imagini cu inelul strălucitor pe deget, exprimându-și o bucurie copleșitoare în a-și informa urmăritorii că ea și partenerul ei sunt pregătiți să avanseze în relația lor.

Printr-un videoclip compus dintr-o serie de fotografii, INNA le-a prezentat admiratorilor săi inelul de logodnă, însoțit de alte câteva cadre ce îi înfățișează pe ea și pe Deliric împreună.

„A fost o surpriză și pentru mine, nu doar pentru voi, chiar nu mă așteptam. A venit într-un moment în care eram supărată din cauza stării de sănătate a bunicii mele, foarte tristă, pentru că știam ce urmează, și cererea în căsătorie a fost fericirea supremă. Practic, un rollercoaster emoțional. Dar e fericire pură când vine un astfel de gest de dragoste de la omul pe care îl iubești și alături de care te vezi pentru tot restul vieții”, a povestit artista într-un interviu acordat revistei VIVA!.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton