; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna, mai provocatoare ca niciodată

07 April 2011

inna-I-am-the-club-rockerCântăreaţa se pregăteşte să lanseze un nou album, I am The Club Rocker', şi piesa cu acelaşi nume. Pentru asta, ea a fost protagonsita unei şedinţe foto realizată de fotograful Edward Aninaru, în care apare îmbrăcată şi machiată foarte îndrăzneţ. Alături de ea, au pozat 50 de modele şi figuranţi, iar unii dintre ei chiar au renunţat la haine.

Perioada următoare este foarte încărcată pentru artista româncă, care a cucerit întreaga Europă cu hiturile sale Deja vu' şi Hot'. Ea va participa, în curând, la gala Balkan Music Awards 2011', care se va ţine la Sofia şi în cadrul căreia va primi premiul Worldwide Breakthrough'. De asemenea, în cadrul aceleiaşi gale, Inna mai este nominalizată la categoriile cel mai bun cântec (Sun Is Up') şi cea mai bună artistă.

Pe 17 mai, la Arenele Române din Bucureşti, Inna va susţine primul concert de anvergură din ţara noastră. Alături de ea, vor mai urca pe scenă trupa Sensor, prietenii ei de la Play & Win (cei care îi compun piesele), Akcent şi Alex Velea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare