; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna: “Locul meu de suflet se află în România”

23 November 2012

Aflată de câteva zile în România, Inna s-a întâlnit după aproape doi ani cu DJ-ii ProFM Marius Onuc şi GreeG, care i-au făcut o invitaţie mai specială la radio.

În pauzele dintre melodii, Dj-ii ProFM GreeG şi Onuc au intervievat-o, pe Apostoleanu Elena Alexandra, după cum s-a prezentat chiar ea spunând că pentru prietenii apropiaţi sunt Alexandra, iar pentru ceilalţi… prieteni sunt Inna', chiar din momentul când a intrat în studio.

Programul Innei îi permite să stea în ţară aproximativ 4 zile o dată la 2 săptămâni. Ea a declarat că cel mai dor îi este de plăcinta cu brânză şi stafide făcută de mama ei, dar şi de căţelul ei.

Până acum am atins doar 20% din ce mi-am propus să fac şi mai am restul de 80%. Printre care să scot o piesă care să fie pe locul I peste tot, ceva mai sus decât ', a spus Inna.

Legat de lucrurile pe care îşi doreşte foarte mult să le facă şi nu a apucat până acum… Să înot cu delfinii, aveam aceasta ocazie din Dubai, însă timpul foarte scurt nu mi-a permis şi acest lucru. Îmi doresc să ajung la Sinaia, este locul unde mă relaxez şi unde mergeam destul de des, dar, la fel, nu am mai fost de ceva vreme. Şi îmi e foarte dor de vecinii mei din Neptun'.

6f8y0049_resize

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare