; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

INNA THE MOTANS PENTRU CA fb profile photo

INNA lansează single-ul „Pentru că”, împreună cu The Motans

27 April 2018

După ce The Motans a lansat „Nota de plată' cu INNA, o piesă care a cucerit publicul din România, cei doi artiști revin cu o nouă colaborare. „Pentru că' este o piesă de dragoste sinceră, sensibilă, compusă de INNA, The Motans (Denis Roabeș), Marco&Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și produsă de ei, aceștia din urmă fiind „resposansibili' de cele mai mari hituri ale INNEI, precum Sun Is Up', Hot', Yalla' etc.

 

INNA feat. The Motans – Pentru că

 

„Mă bucur să colaborez din nou cu The Motans, este un artist extraordinar, talentat și sper ca această piesă pe care am compus-o împreună să vă bucure și să vă facă să iubiți sincer', a spus INNA.

 

„De fiecare dată o plăcere să lucrez cu INNA. Pentru că… iubim muzica', a declarat The Motans.

 

Videoclipul piesei „Pentru că' a fost filmat și regizat de NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), cu care cei doi artiști au mai colaborat pentru „Nirvana', respectiv Drama Queen', Jackpot', Lilith' și Friendzone'. Producția video a fost realizată de Loops Production.

 

Piesa „Nota de plată' are peste 18 milioane de vizualizări în doar 7 luni de la lansare. INNA a lansat la finalul anului trecut albumul Nirvana', pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și Ruleta', Gimme Gimme', „Nota de plată' cu The Motans, precum și piese noi: Dont Mind', Dream About the Ocean' sau My Dreams'. Până acum, INNA a lansat albumul Hot', I Am The Club Rocker', Party Never Ends' și INNA', precum și EP-ul Summer Days'.

„My Gorgeous Drama Queens' este primul album al trupei The Motans și a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numără „August', Nota de plată', „Versus', „Drama Queen', „Friend Zone', „1000RPM', dar și „Weekend', melodie lansată împreună cu Delia, care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest.

 

În această perioadă, INNA are concerte în Europa, iar The Motans este în turneu de promovare a albumului. Viitoarele concerte The Motans vor avea loc după cum urmează:

5 mai – Arad, Molly Malone

11 mai – Constanta, Luv

12 mai – Galati, Fratelli

23 mai – Bucuresti, Hard Rock Café

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare