; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Screen Shot 2018 10 17 at 10.16.59

Inna lansează albumul “YO”, primul în limba spaniolă compus integral de ea

18 October 2018

Chiar de ziua ei (pe 16 octombrie a împlinit 32 de ani), Inna le-a făcut cadou fanilor teaser-ul albumului YO', în limba spaniolă, compus integral de a.

Sunt INNA și marea mea pasiune este să fac oameni fericiți. Chiar dacă sunt multe forme prin care poți să aduci fericire în viețile lor, eu am ales muzica. De fapt, muzica m-a ales pe mine. Ca să spun și mai sincer, nu îmi amintesc să mă fi gândit la ceva anume atunci când am început să compun acest album. Dar fiecare lucru, sentiment, gând părea că este deja acolo, în mintea mea, din altă viață, din altă lume. Cunosc fiecare personaj din poveștile mele. Fiecare sunet îmi amintește de un moment. Vocea mea vorbește despre emoții ascunse. Chiar acum, sunt gata să îmi dezvălui secretul, la un moment distanță de a-mi îndeplini visul. YO' este următorul pas în călătoria mea. Un moment atât de important pentru mine, de special. Sunt fericită să îl împărtășesc cu voi', a spus artista.

YO' include 11 piese, fiecare spunând povestea unui alt personaj, unei alte trăiri pe care Inna simte că le-a trait în altă viață.

 Piesele se numesc RA', Contigo', Iguana', Si, Mama', Sin Ti', Locura', Fuego', Tu Manera', La Vida', Gitana', Te Vas'. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP).

Cel mai recent single al Innei, No Help', a atins peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube la o lună de la lansare. De curând, eaa susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago. Prima piesă de pe albumul YO' se va lansa pe 2 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare