; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna, la aceeaşi gală cu Shakira

25 January 2011

În cadrul premiilor muzicale acordate recent de celebrul post de radio franţuzesc NRJ şi de postul de televiziune TF, cântăreaţa columbiană Shakira a obţinut două premii, pentru cea mai bună artistă internaţională şi cel mai bun cântec internaţional (Waka Waka').

La gala NRJ Music Awards, care se ţine de zece ani la Cannes, anul acesta s-a aflat şi românca Inna, nominalizată la categoria artist-revelaţie alături de Kesha, Taio Cruz şi Justin Bieber, cel din urmă fiind şi câştigătorul. Din păcate, Inna nu a obţinut trofeul (ea clasându-se pe locul al doilea), însă a strălucit pe covorul roşu într-o rochie Hervé Léger (un model asemănător fiind purtat de Jennifer Lopez de Revelion).

La NRJ Music Awards au mai fost premiaţi şi cei de la Black Eyed Peas pentru cel mai bun grup internaţional şi pentru concertul anului, Lady Gaga şi Beyoncé pentru videoclipul anului, iar Usher a fost ales cel mai bun artist internaţional. Hitul anului a fost piesa lui Flo Rida, Club Cant Handle Me'.

Surprinzător cântecul franţuzesc al anului nu a fost cel cântat de Stromae, Alors on Danse', (care a fost intens difuzat la noi în ţară vara trecută), ci Juste Une Photo De Toi' al lui M Pokora. Artistul de 25 de ani este cunoscut prin colaborarea sa cu Timbeland la piesa She’s Dangerous'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare