Homepage  / Vedete româneşti

Inna a renunțat la haine în vacanța exotică și s-a fotografiat provocator. Fanii s-au întrecut în complimente

Inna a renunțat la haine în vacanța exotică și s-a fotografiat provocator. Fanii s-au întrecut în complimente
20

de Cristina Țapu,

Inna, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă piesele lansate de ele au ajuns să fie difuzate și la posturile de radio din străinătate. Artista este îndrăzneață și nu ezită să distribuie pe contul personal de Instagram imagini provocatoare. Cea mai recentă fotografie a Innei a creat furori în rândul fanilor.

Inna a pozat provocator și a distribuit imaginea pe contul de Instagram

Inna se află în vacanță și a profitat de ocazie pentru a distribui mai multe imagini provocatoare. Ea s-a afișat pe pagina personală de Instagram purtând o pereche minusculă de lenjerie intimă.

innaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Fanii au remarcat lipsa sutienului, iar unii dintre ei au ținut să-i transmită mesaje artistei. Deși imaginile au fost apreciate, au existat și voci care au criticat-o pe Inna pentru modul în care a ales să se afișeze.

„Pune sutienul pe tine”, i-a transmis un fan care nu a fost deloc impresionat de dezinvoltura artistei. Pe de altă parte, Inna este obișnuită să primească comentarii negative și știe cum să gestioneze situațiile în care este criticată.

De la debutul său în industria muzicală din România și dincolo de hotare, Inna a stârnit entuziasmul publicului. La peste 15 ani de la lansarea primului său hit, cântăreața se poate mândri cu o avere impresionantă, la care mulți nu ar putea decât să viseze.

Inna este cea mai bogată artistă din România

Inna ocupă locul fruntaș în topul celor mai bogați artiști din România! La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală românească și lansarea primei piese, avere estimată a artistei se situează la peste 23 de milioane de euro. Așadar nu este de mirare că Inna locuiește într-o casă luxoasă care valorează peste un milion de euro și deține bolizi.

Artista solicită între 10.000 si 15.000 de euro pentru un concert în România, iar pentru cele din Statele Unite ale Americii se vehiculează că ar cere suma fabuloasă de 40.000 de euro!

Sursă foto: Instagram Inna

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton