; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna, cea mai bună artistă la “Romanian Music Awards”

19 September 2011

Prezentă şi anul acesta la Premiile Muzicale Româneşti', care s-au decernat vineri, 16 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, Inna a obţinut două trofee, pentru cea mai bună artistă şi cel mai bun site (www.inna.ro), dar şi un premiu de popularitate acordat de revista OK'.

Cu această ocazie, Inna a susţinut un mini-concert pe o scenă special pregătită pentru ea la Romanian Music Awards', într-un camion creat ca spaţiu de distracţie.

Sunt fericită pentru premiile obţinute la Romanian Music Awards', le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care îmi sunt alături. Nu îi voi dezamăgi şi le promit multe surprize odată cu lansarea albumului I Am The Club Rocker', a spus cântăreaţa.

Pe covorul roşu, Inna a purtat o rochie de la Blumarine şi pantofi Jimmy Choo, iar outfit-ul de pe scenă a fost creat de Wandas Dream New York, iar pantofii Christian Louboutin.

Astăzi, 19 septembrie, Inna a lansat pe piaţă cel de-al doilea album din cariera ei, I Am The Club Rocker', ce conţine 13 piese compuse de băieţii de la Play & Win (care vineri, la Braşov, au obţinut premiul pentru cel mai bun cântec dance, YA BB').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare