; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna

Inna a stabilit un nou record

03 August 2016

Cântăreaţa se poate lăuda cu un nou record: numărul de vizualizări de pe YouTube al videoclipurilor ei depăşeşte 2 miliarde.

inna in chiloti

Astfe, artista se clasează pe locul 63 la categoria artişti, devansând nume importante ale industriei muzicale internaţionale precum Justin Timberlake, Madonna, Sean Paul, will.i.am, Pharell Williams, Kanye West, Ricky Martin, Red Hot Chili Peppers, Christina Aguilera, Lil Wayne sau Iggy Azalea.

În plus, pe canalul propriu de YouTube, jurata de la „Vocea României Junior' are peste 2 milioane de abonaţi şi peste 1.2 miliarde de vizualizări. Pe Facebook, are peste 12 milioane de fani (mai mulţi decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1.1 milioane de followers şi 1.2 milioane de followers pe Instagram.

„Le mulţumesc fanilor mei pentru susţinere, pentru aprecieri. Lor le dedic toate reuşitele mele şi îmi doresc să fie alături de mine în continuare, pentru că ne aşteaptă un drum lung împreună', a declarat Inna (29 de ani).

De curând, ea a lansat single-ul „Heaven', cu un videoclip exotic filmat în Mauritius, care a adunat până în prezent peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare