Homepage  / Vedete româneşti

Inna și-a sărbătorit ziua de naștere în costum de baie, departe de casă! Imagini de colecție cu artista

Inna și-a sărbătorit ziua de naștere în costum de baie, departe de casă! Imagini de colecție cu artista
28

de Cristina Țapu,

Inna a împlinit 38 de ani pe 16 octombrie și a ales să petreacă într-o locație exotică, departe de traficul infernal al Capitalei. Artista a distribuit mai multe imagini pe contul personal de Instagram, iar fanii s-au gărăbit să-i transmită cele mai frumoase urări.

Cum a sărbătorit Inna împlinirea a 38 de ani

Inna a împlinit 38 de ani pe 16 octombrie și a petrecut pe o plajă exotică. Artista a avut parte și de o neîntâlnire neașteptată, despre care a vorbit fanilor pe pagina personală de Instagram. Niște capre se plimbau pe plaja în care artista se relaxa liniștită. Vedeta nu s-a speriat, ci a decis să imortalizeze momentul neobișnuit. „Primul musafir a apărut la ziua mea… și mi-a mâncat tot ce am în geantă”, a scris Inna amuzată de căprițele care i-au ținut companie de ziua sa de naștere.

inna 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

Solista s-a fotografiat și în costum de baie și și-a etalat trupul tras ca prin inel. Inna are o formă fizică de invidiat, iar recent a dezvăluit fanilor că are o greutate de doar 41 de kilograme. „Cu siguranță nu ești slabă. Ai muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat. Ești sănătoasă și într-o formă fizică de top, care merită admirată. Aceste fotografii în costum de baie ar inspira alte fete!”, au comentat fanii vedetei.

De la debutul său în industria muzicală din România și dincolo de hotare, Inna a stârnit entuziasmul publicului. La peste 15 ani de la lansarea primului său hit, cântăreața se poate mândri cu o avere impresionantă, la care mulți nu ar putea decât să viseze.

Inna-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 28

Inna are o avere fabuloasă datorită carierei sale muzicale

La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală românească și lansarea primei piese, averea estimată a artistei se situează la peste 23 de milioane de euro. Așadar nu este de mirare că Inna locuiește într-o casă luxoasă care valorează peste un milion de euro și deține bolizi.

Artista solicită între 10.000 si 15.000 de euro pentru un concert în România, iar pentru cele din Statele Unite ale Americii se vehiculează că ar cere suma fabuloasă de 40.000 de euro!

Vara aceasta, Inna a făcut o investiție considerabilă într-un apartament situat în Mamaia. Proprietatea este amplasată într-o clădire înaltă cu 15 etaje, parte a unui proiect imobiliar exclusivist, oferind o priveliște impresionantă către Marea Neagră.

La parter, rezidenții vor avea acces la o sală de fitness modernă și la un restaurant. În cadrul complexului va fi amenajat și un centru SPA dotat cu saună, piscină semiolimpică, precum și o salină, susțin dezvoltatorii proiectului.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton