Homepage  / Vedete româneşti

Inna a renunțat la haine și la inhibiții. Artista s-a fotografiat la plajă, doar cu o pereche de bikini

Inna a renunțat la haine și la inhibiții. Artista s-a fotografiat la plajă, doar cu o pereche de bikini
12

de Cristina Țapu,

INNA, artistă faimoasă la nivel global, și-a uimit fanii prin aparițiile sale pline de dezinvoltură. În timpul unei vacanțe departe de România, artista a fost surprinsă relaxându-se la plajă doar în bikini.

INNA a renunțat la haine și la inhibiții

Pe Instagram, platforma unde își ține la curent urmăritorii cu activitățile sale, INNA a împărtășit mai multe fotografii. În primele, artista apare pe un iaht, purtând un costum de baie negru, dintr-o singură piesă. Cu toate acestea, atenția a fost atrasă în mod special de imaginile postate ieri.

inna-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În acestea, INNA este surprinsă doar în bikini, renunțând la sutien. Fotografia este realizată de la spate, cu artista privind spre marea albastră. Nu este pentru prima oară când artista își surprinde fanii cu fotografii în costum de baie; anul trecut a pozat și topless. INNA este obișnuită să călătorească în vacanțe însorite, iar de fiecare dată își pune în valoare silueta cu ținute atent alese.

De la debutul său în industria muzicală din România și dincolo de hotare, Inna a stârnit entuziasmul publicului. La peste 15 ani de la lansarea primului său hit, cântăreața se poate mândri cu o avere impresionantă, la care mulți nu ar putea decât să viseze.

INNA este cea mai bogată artistă din România

La peste 15 ani de la debutul său în industria muzicală românească și lansarea primei piese, averea estimată a artistei se situează la peste 23 de milioane de euro. Așadar nu este de mirare că Inna locuiește într-o casă luxoasă care valorează peste un milion de euro și deține bolizi.

Artista solicită între 10.000 si 15.000 de euro pentru un concert în România, iar pentru cele din Statele Unite ale Americii se vehiculează că ar cere suma fabuloasă de 40.000 de euro!

Inna a făcut o investiție considerabilă într-un apartament situat în Mamaia. Proprietatea este amplasată într-o clădire înaltă cu 15 etaje, parte a unui proiect imobiliar exclusivist, oferind o priveliște impresionantă către Marea Neagră.

La parter, rezidenții vor avea acces la o sală de fitness modernă și la un restaurant. În cadrul complexului va fi amenajat și un centru SPA dotat cu saună, piscină semiolimpică, precum și o salină, susțin dezvoltatorii proiectului.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton