; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna a lansat single ul „Bop Bop”

Inna a lansat single-ul „Bop Bop”

14 July 2015

Inna a lansat un single nou cu un sound diferit faţă de piesele cu care şi-a obişnuit fanii. Melodia se numeşte „Bop Bop' şi este o colaborare cu Eric Turner, cântăreţ şi compozitor conoscut în România datorită hitului Written in the Stars' (feat. Tinie Tempah).

Inna a lansat single-ul „Bop Bop'

Inna este o fată cool, cu un vibe bun, ne-am înţeles bine de la început, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a ieşit tare. Sunt onorat să colaborez cu ea, este un artist cu care îmi face plăcere să fiu în studio', a declarat Eric Turner.

„'Bop Bop' mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-a arătat-o Eric în studio. Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună şi energică şi sper să o ascultaţi cu plăcere', a spus Inna.

În ultimul an, piesele Innei au fost incluse pe soundtrack-urile unor filme importante precum Spy', o producţie cu Jason Statham şi Jude Law, unde apare Cola Song' (feat. J Balvin), iar Good Time', colaborarea cu Pitbull, apare în filmul Pitch Perfect 2' şi serialul American Young and Hungry'.

Inna va lansa, pe 24 iulie, albumul Body and the Sun', versiunea specială pentru Japonia, urmând ca pe 15 septembrie, să lanseze cel de-al patrulea album din carieră intitulat simplu INNA'.

Vedeţi aici videoclipul „Bop Bop':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare