; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna a lansat piesa “Me Gusta”, compusă integral de ea (1)

Inna a lansat piesa “Me Gusta”, compusă integral de ea

14 February 2018

Jurata de la „Vocea României Jr.' a lansat o nouă piesă, Me Gusta', compusă integral de artistă în limba spaniolă și produsă de David Ciente, producătorul unor hituri precum Gimme Gimme', Ruleta' sau Dale Papi' – Lariss.

Videoclipul a fost filmat în București și în Barcelona, în regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat până acum pentru Yalla', Ruleta', Good Time',  DoP Marius Apopei (Ruleta') și John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z şi Lady Gaga.

 Vezi galeria foto >

„Me Gusta' este prima piesă de pe albumul în limba spaniolă pe care Inna îl va lansa anul acesta. „Sunt bucuroasă că am lansat „Me Gusta', o piesă foarte așteptată de fanii mei pe care am compus-o și am făcut o super echipă cu David Ciente. Sper să vă placă și să vă facă să dansați', a spus artista.

Inna a lansat la sfârşitul anului trecut albumul Nirvana' pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și Ruleta', Gimme Gimme', Nota de plată' cu The Motans, precum și piese noi: Dont Mind', Dream About the Ocean' sau My Dreams'. În luna martie, Inna va cânta în Mexic ca special guest în show-ul celor de la Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii numărul 1 în lume în 2015 și numărul 2 în 2014, 2016 și 2017.

Vedeţi aici videoclipul Me Gusta':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare