; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna

VIDEO | Inna a lansat o nouă piesă în limba spaniolă

29 May 2013

După ce a cucerit radiourile şi posturile muzicale cu P.O.H.U.I. (feat. Carlas Dream), şi a scos single-ul Spre mare', cântăreaţa s-a gândit să le facă o nouă surpriză fanilor din America Latină după ce, în trecut, i-a cucerit cu Un momento' şi Caliente'.

Astfel, Inna a colaborat cu Jesús Alberto Navarro Rosas, vocalistul unei cunoscute trupe mexicane, Reik, şi a lansat piesa Dame tu amor', la care a filmat şi un videoclip regizat chiar de ea! Filmările au avut loc în Bucuresti şi în Los Angeles, iar Inna a interpretat rolul unei pictoriţe. Single-ul Dame tu amor' este extras de pe albumul Party Never Ends', care a fost lansat la începutul lunii martie. Prima melodie promovată de artistă de pe acest CD a fost More than friends', un featuring cu celebrul rapper latino Daddy Yankee.

Mi-a plăcut foarte mult să lucrez la videoclipul pentru una dintre cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul meu Party Never Ends', Dame Tu Amor'. Sunt încântată de colaborarea cu băieţii de la Reik şi sper ca fanilor noştri să le placă ce a ieşit. De data aceasta, emoţiile au fost mult mai mari decât de obicei, pentru că am fost regizorul videoclipului, dar am lucrat alături de echipa mea, Global Records, în care am încredere. Inspiraţia principală pentru acest videoclip a fost Frida Kahlo, binecunoscuta pictoriţă mexicană, o personalitate complexă care mă fascinează prin forţă, creativitate, sensibilitate, stil', a declarat Inna.

Foto: Bogdan Daragiu

Vedeţi aici videoclipul Dame tu amor':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare