; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna a lansat de ziua ei piesa cum ar fi 1

Inna a lansat piesa “Cum ar fi?”: „Sper să vă placă şi să vă facă să visaţi la iubire”

18 October 2016

Inna a împlinit 30 de ani pe 16 octombrie, iar cu acest prilej artista a lansat single-ul în limba română Cum ar fi?'. Piesa a fost compusă de Irina Rimes (interpreta hitului „Visele') împreună cu Inna şi produsă de Alex Cotoi şi DJ Sava. Videoclipul a fost filmat în Bucureşti, în studioul Gate One, regizat şi filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a colaborat şi pentru alte proiecte video.

[Not a valid template]

 

Mi-am dorit foarte mult să le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa Cum ar fi?'. Este o piesă dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu Irina Rimes, o artistă şi compozitoare extrem de talentată, pe care o apreciez. Când am primit-o, am simţit că mă regăsesc în mesaj şi mă bucur că, împreună cu Irina, am reuşit să creăm o melodie care să sune aşa de bine. De altfel, vom lucra împreună pentru primul meu album în limba română, sunt foarte entuziasmată. Sper să vă placă tuturor şi să vă facă să visaţi la iubire', a declarat Inna.

Iar Irina a completat-o: Când am compus piesa Cum ar fi?', m-am gândit direct la Inna ca fiind cea mai potrivită voce să o interpreteze'.

În această perioadă, Inna se împarte între New York, Los Angeles şi Mexic, unde va filma videoclipul următorului single în limba engleză. De asemenea, artista va mai avea concerte în Polonia, Turcia şi Irlanda. In 2017, ea va susţine primul turneu în Brazilia.

Ascultaţi aici piesa Cum ar fi?':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare