; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inna a înnebunit puştimea din Bucureşti

18 May 2011

După ce a cântat prin toată Europa şi nu numai, Inna a susţinut pentru prima oară un concert de zile mari… pe teren propriu. Ea a cântat pe 17 mai, la Bucureşti, la Arenele Romane, în faţa a 5000 de spectatori, majoritatea adolescenţi.

Artista în vârstă de 24 de ani, originară din Mangalia, şi-a făcut apariţia pe scenă în jurul orei 22.00 ca o divă internaţională: ea a coborât dintr-un elicopter, pe o sfoară, în aplauzele mulţimii. Inna a purtat o ţinută foarte sexy (pantaloni scurţi, corset şi cizmuliţe) şi a cântat live piesele care i-au adus atâta popularitate: Hot', 10 Minutes', Deja vu', Amazing' şi Sun is Up'. Cântăreaţa nu s-a mulţumit doar cu hiturile ei şi a interpretat şi fragmente ale unor piese cântate de vedete precum Lady GaGa.

Până la Inna, cei prezenţi la concert i-au ascultat pe Akcent, Alex Velea, Sensor şi Play & Win (producătorii Innei). Invitatul surpriză a fost Smiley, care a apărut neanunţat pe scenă şi care a cântat împreună cu Alex Velea piesa Am bani de dat'. Înainte de concert, Inna era emoţionată de felul cum o vor primii fanii din România, dar a fost plăcut surprinsă să vadă că aceştia chiar o iubesc, îi fredonează piesele şi îşi doresc să cânte alături de ea.

Credit foto: Edward Aninaru

Vedeţi aici cum a coborât Inna din elicopter la Arenele Romane:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare