; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Record pentru România: Inna a cucerit Facebook-ul

25 November 2010

Cântăreaţa de 24 de ani a depăşit recent 1,5 milioane de fani pe Facebook, record absolut pentru România. De asemenea, Inna a fost cel mai vizualizat cântăreţ pe Youtube zile la rând, la nivel internaţional.

.

Prezenţa activă a Innei în mediul digital o apropie foarte mult de fani, una dintre campaniile sale recente pe Facebook având chiar acest scop. Astfel, Cenuşăreasa modernă', aşa cum a fost numită Inna de presa germană, s-a apropiat de spiritul fiecăreia dintre ţările ce au susţinut-o de-a lungul timpului printr-o serie de fotografii în care îmbracă elemente specifice zonelor respective. Inna a fost pe rând Spanish Girl (foto), Portuguese Girl, British Girl sau Italian Girl, iar shooting-ul a fost realizat de Edward Aninaru.

A fost un an plin pentru Inna. A reuşit să-i întreacă pe Dan Bălan, Connect-R, Deepcentral şi Edward Maya & Vika Jigulina şi a câştigat titlul de Best Romanian Act, în cadrul MTV EMA 201o, iar recent, a fost nominalizată la categoria Revelaţia Internaţională a anului' în cadrul NRJ Music Awards.

Cel mai recent single al Innei, la care a filmat şi un videoclip în Marbella, Spania, se intitulează Sun is Up' şi poate fi ascultat aici:


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare