Homepage  / Seriale turceşti

„Inimă rebelă”, episodul din 11 octombrie 2024. Yaman, devastat la aflarea veștii că tatăl lui l-a răpit

„Inimă rebelă”, episodul din 11 octombrie 2024. Yaman, devastat la aflarea veștii că tatăl lui l-a răpit
8

de Roxana Mirea,

Un nou episod din serialul turcesc „Inimă rebelă” este difuzat vineri, 11 octombrie 2024, la Kanal D. În noul episod al serialului, Yaman descoperă un adevăr dureros, care va picura otravă în sufletul lui. Propriul lui tată a fost implicat în răpirea și sechestrarea sa.  

Ce se întâmplă în „Inimă rebelă”, episodul din 11 octombrie 2024 

Acțiunea se precipită în serialul „Inimă rebelă”, difuzat la Kanal D, iar poveștile personajelor devin tot mai intense, de la un episod la altul. Dezvăluiri dureroase și decizii care aruncă în aer ordinea „firească” a lucrurilor fac și din episodul din această seară o experiență intensă pentru cei aflați în fața micului ecran. Yaman este zguduit la aflarea veștii că tatăl său, Serhan, a fost colaboratorul lui İlker, în acțiunea de răpire și sechestrare a sa; cu toate acestea, pentru el nu va fi ușor să o convingă pe mama sa, Neslihan, că soțul ei a fost cel care i-a răpit fiul. 

Soțul tău e omul care a pus să fiu răpit!”, izbucnește Yaman, în fața mamei sale, verbalizând un adevăr ce îl lovește cu o forță teribilă. 

Inima rebela_Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu ajutorul lui Cesur și Asi, Yaman pune la cale un plan pentru a-și demasca tatăl și reușește, iar Neslihan va trebui să înfrunte adevărul teribil despre Serhan, oricât de greu ar fi, acesta fiind singurul vinovat din familie care a ales să sacrifice copilăria propriului fiu, pentru foloase materiale . 

Serhan, în schimb, realizează că a ajuns la capătul drumului și ia o decizie radicală, iar pentru Alaz și Yaman urmează o confruntare crâncenă, cu propriile lor sentimente, în legătură cu tatăl lor. 

Ce adevăr dramatic, care va destabiliza familia Soysalan află cei doi fii ai lui Serhan și, ce mărturisire tulburătoare îi va face Neslihan lui Yaman, aflăm în această seară, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton