; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Inima nu respectă reguli” ajunge azi la ultimul episod

12 June 2012

Serhan Yavaş şi Ozlem Yilmaz, protagoniştii serialului Inima nu respectă reguli', de la Kanal D, îşi iau rămas bun de la telespectatorii români pe 12 iunie. Triunghiul amoros în care sunt implicate personajele celor doi se va destrăma pe 12 iunie, de la ora 20.00, în ultimul episod al producţiei turceşti.

Serialul „Inima nu respectă reguli' i-a ţinut pe telespectatori Kanal D cu sufletul la gură preţ de zece luni. În tot acest timp, Harun Arslanli (Serhan Yavaş) şi „iubita' sa cumnată, Eda (Ozlem Yilmaz), n-au reuşit să găsească o cale pentru a rămâne împreună.

Personajul interpretat de Serhan Yavaş (40 de ani) se pregăteşte să ia decizia vieţii lui. Acest serial a fost un proiect controversat şi foarte comentat, pentru că s-a dezbătut cel mai tabu subiect din lume, lupta a două surori pentru acelaşi bărbat. Sfârşitul va da o variantă de rezolvare pentru poveştile de acest gen', a dezvăluit starul turc pentru revista TV Satelit'.

„Încerc să-mi aduc aminte cum au fost ultimele zile de filmare şi pot să vă spun că o să vă surprindă ceea ce veţi vedea. Vă promit că deznodământul complicatei poveşti de dragoste o să vă ţină cu sufletul la gură până în ultimul moment', a dezvăluit şi Ozlem Yilmaz (25 de ani).

Actorii au aflat cum se termină serialul cu puţin timp înainte de a filma ultimele cadre. „A fost o provocare pentru noi să filmăm ultimele scene spectaculoase, ultimele schimbări de situaţie', a mai declarat interpreta Edei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare