; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Logo

Influenceri din toată lumea, vedete și mult slime la Gala Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2019

19 March 2019

Will Smith, Chris Pratt, Ariana Grande, Adam Sandler, Jason Sudeikis, alături de multe alte vedete, vor participa anul acesta la Nickelodeons Kids Choice Awards. Nouă influenceri care reprezintă șapte țări vor fi în fața a aproape 50 de milioane de fani.

Postul de televiziune pentru copii Nickelodeon le-a pregătit o surpriză fanilor Kids Choice Awards din toată lumea – nouă influenceri din șapte țări, care vor forma KCA Social Squad, se vor bucura de experiența și atmosfera de la Gală cu ei, prin intermediul rețelelor sociale. Toate acestea, înaintea celei mai mari petreceri a anului pentru copii, petrecere care va fi “înecată” în slime: Nickelodeons Kids Choice Awards 2019. Fanii vor avea ocazia să vadă online și locația unde va avea loc evenimentul cu o seară înainte.

Prezentată anul acesta de renumitul DJ Khaled, KCA este o ocazie pentru copii să celebreze tot ce iubesc mai mult în materie de pop cultură, fie că este vorba de muzică, filme, gaming și multe altele.

Gala Nickelodeon Kids Choice Awards 2019 va avea loc ca în fiecare an la Los Angeles, sâmbătă, 23 martie. În România, va fi difuzată pe data de 27 martie de la ora 19:00 iar în reluare, pe 28 martie, de la ora 14:40, pe 29 martie, de la ora 10:15, pe 30 martie, de la ora 12:20 și pe 31 martie, de la ora 16:20.

Pe 21 martie, copii și adolescenții din toată lumea vor putea vedea imagini de la petrecerea Nickelodeon x Instagram Slime Soiree și vor trăi experiența de pe covorul portocaliu, urmărind conturile de Instagram ale influencerilor internaționali selectați:

  • Lisa and Lena (@lisaandlena, Germania) – 3M urmăritori pe Instagram
  • gemenii Max și Harvey (@maxandharvey, Regatul Unit) – 1M urmăritori pe Instagram
  • marea campioană a Dance Kids' Philippines AC Bonifacio (@acbonifacio) – 6M urmăritori pe Instagram
  • Kaj Van Der Voort (Olanda) – 214K urmăritori pe Instagram
  • Elisa Maino @la_mainoo, nominalizată la Starul de pe Internet preferat din Italia' – 4M urmăritori pe Instagram
  • Ami Rodriguez, nominalizat la Influencerul latin preferat' @amirodriguezz, – 6M urmăritori pe Instagram
  • João Guilherme, nominalizat la categoria: Influencerul Brazilian preferat' – 10M urmăritori pe Instagram

Pe lângă influenceri și numele celebre confirmate, la Nickelodeons Kids Choice Awards vor participa starurile care și-au făcut faima pe acest post TV JoJo Siwa, Jace Norman, Jace Norman, Riele Downs (Henri Pericol) și alții.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare