; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Inevitabil va fi bine la Cronica Cârcotaşilor, cu Andra

Andra cântă diseară la “Cronica Cârcotaşilor”

08 May 2013

A trecut şi 1 Mai, a trecut şi Paştele şi hoardele de turişti pe litoral… Un singur turist olandez, pe numele său Robben Van der Amsterdam, a rămas. De ce, aflaţi în această seară, la „Cronica Cârcotaşilor'.

Şi tot atunci, domnul Vadim Tudor ne dezvăluie secretul fericirii, iar Mama Temita ne spune cum a făcut pregătirile de Paşte. Bianca Drăguşanu ne asigură că nu poate să mănânce… ceai. Ca să ne convingă că are dreptate, Cârcotaşii fac o demonstraţie în premieră mondială.

Recent întoarsă din vacanţă, doamna Tăntzica ne demonstrează şi ea că nu contează unde vrei să ajungi ci contează unde ai ajuns. Marinarii Gigel şi Costel continuă şi ei demonstraţia, dar dintr-o altă perspectivă. Are legătură cu circuitul vaporului în natură.

Tot la Cronicutză' veţi vedea ultimul episod din serialul de real succes Suleyman Magnificul', tradus de Irina Margarina Dristor', dar şi care este publicul ţintă.

La finalul ediţiei, Corina Bud vine să-i înmâneze premiul câştigătoarei de la Kiss Cash, iar Andra încheie seara într-o notă la fel de pozitivă ca şi emisiunea, pentru că la Cronica Cârcotaşilor' Inevitabil va fi bine', în această seară (miercuri, 8 mai), de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare