; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

Inedit! Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

27 May 2021

Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani și Cabral, în vârstă de 43 de ani, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Andreea și Cabral au făcut public fericitul anunț în mediul online, în urmă cu o săptămână. Cei doi mai au o fetiță, Namiko, care la sfârșitul acestui an va împlini 3 anișori. Andreea Ibacka a fost prezentă în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', de la Antena 1, unde a povestit  cum a aflat că o să fie din nou mamă.

„A fost un anunț în stilul nostru caracteristic pentru că nu ne luăm foarte în serios în general și atunci facem și haz de necaz, pentru că, vorba aceea, a doua oară știi în ce te bagi, adică ți-o faci cu mâna ta', a spus Andreea Ibacka la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

 Vezi galeria foto >

Cum a aflat Andreea Ibacka că este din nou însărcinată

Andreea Ibacka a relatat că modul în care a aflat că este însărcinată a fost unul inedit, având în vedere că este o persoană extrem de atentă la fiecare detaliu, dar și organizată:

„Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată.
Inițial, el s-a amuzat, a zis: «Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori», asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună', a spus Andreea Ibacka. „Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă, pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute. (…) Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare