; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ppg2016_keyart_horizontal_nologos_final

Îndrăgitul serial animat „The Powerpuff Girls” va avea propria sa versiune live action

11 February 2021

A sosit momentul ca și „Fetițele Powerpuff', în original „The Powerpuff Girls' (1998-2005), să fie adaptat în varianta cu actori. Pilotul noului serial a fost comandat oficial, scrie Variety.

După adaptarea zânelor din Winx Club în live action de către Netflix, este rândul „Fetițelor Powerpuff' să capetele „carne și oase'. Serialul animat, difuzat inițial între 1998 și 2005, pe canalul american Cartoon Network, va deveni serial cu actori. Rețeaua de televiziune The CW Television Network, care a mai făcut „ArrowVerse', este cea care a comandat pilotul.

Ideea este însă nu atât de a reface cu actori animația, ci mai degrabă o continuare a acesteia. Din sinopsitul oficial, aflăm că surorile Powerpuff sunt acum „niște tinere în jur de 25 de ani, cam dezamăgite și care regretă că și-au pierdut copilăria luptând împotriva infractorilor. Iar când apare o nouă amenințare la adresa omenirii, nu se știe dacă fetele vor vrea să se reunească sau nu'.

Heather Regnier („Veronica Mars', „Sleepy Hollow') și Diablo Cody („Juno') vor fi scenariste și producătoare, alături de producătorul Greg Berlanti („ArrowVerse'). Rămâne de văzut cine le va interpreta în versiunea live action pe celebrele Blossom, Bubbles și Buttercup.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare