; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Indienii cuceresc România cu serialul „Culoarea fericirii”

04 March 2011

culoarea fericiriiSerialul Culoarea fericirii' e cel mai de succes program al Naţional TV. Producţia indiană i-a cucerit pe telespectatori cu tumultuoasa poveste a surorilor vitrege Sadhna (Sara Khan) şi Ragini (Parul Chauhan).

Producţia care a debutat la Naţional TV în 7 noiembrie 2010 are peste 230.000 de telespectatori care-l urmăresc cu fidelitate.

Serialul e povestea surorilor Sadhna şi Ragini, care au crescut împreună şi se iubesc în ciuda faptului că mama ultimei, Kaushalya, e cuprinsă de invidie la gândul că fiica sa naturală nu-i la fel de frumoasă ca cea vitregă.

Sadhna ajunge, astfel, să fie ţinta răutăţilor sale, ca în celebrul basm popular Cenuşăreasa'. Culoarea fericirii' e unul dintre cele mai de succes seriale din istoria postului indian Star Plus şi e difuzat şi în ţări ca SUA şi Canada.

Pe lângă faptul că a lansat cariera tinerei Sara Khan, interpreta Sadhnei, care la cei 21 de ani ai săi e una dintre cele mai populare actriţe de la Bollywood, serialul Culoarea fericirii' a doborât recorduri de audienţă în India în cei trei ani în care a fost difuzat (2007 – 2010).

Cop TVS 05

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare