; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începe US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului!

27 August 2012

Cu tot respectul pentru ceilalţi participanţi, dar accidentarea lui Rafael Nadal înseamnă că primii doi tenismeni ai lumii, Roger Federer şi Novak Djokovic, sunt favoriţi la U.S. Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

A 132-a ediţie a legendarei competiţii de tenis din cartierul new-yorkez Queens se va desfăşura între 27 august şi 9 septembrie şi a fost precedată de o veste cum nu se poate mai proastă pentru iubitorii sportului alb'.

Astfel, spaniolul Rafael Nadal, numărul 3 mondial, a anunţat că nu va putea participa, din cauza aceleiaşi accidentări care l-a împiedicat să participe la Olimpiadă. Absenţa lui de pe cimentul de la Flushing Meadows înseamnă că şansele să vedem o finală Roger Federer – Novak Djokovic au crescut exponenţial, deşi există şi câţiva tenismeni care le-ar putea ameninţa supremaţia.

Veteranul Federer (31 de ani) şi-a recăpătat fotoliul de lider mondial o dată cu victoria sa de la Wimbledon, din iulie, demonstrând că nu e încă pregătit să le cedeze tronul mai tinerilor Djokovic (25 de ani) şi Nadal (26 de ani).

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare