; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IUmor 2017 (2)

Începe un nou sezon „iUmor”! Când revine show-ul la Antena 1

27 February 2017

Sezonul trei al show-ului „iUmor' începe la Antena 1 duminica aceasta, pe 5 martie, de la ora 20.00. 

 Vezi galeria foto >

 

Concurenții acestei ediții au reușit să creeze prin prezența lor multe momente complet neașteptate pe scenă, unele chiar de un umor involuntar, care nu i-au lăsat indiferenți pe cei trei jurați, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Însă bătălia pentru premiul cel mare, pentru faimă, talent și umor se anunță una foarte strânsă și mult mai exigentă, astfel că publicul nu va trebui să rateze nicio ediție  – fiecare având doza ei de … neprevăzut!

Prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Vlad Grigorescu spun că și ei, la rândul lor, s-au pregătit pentru tot felul de lucruri inimaginabile, însă timpul petrecut în culise alături de cei care au urcat cu îndrăzneală sau cu emoții pe scenă, le-a depășit orice așteptare, dovedind că România este o sursă inepuizabilă de umor, de ironie, dar și de nebunie. 

Cu ce numere au decis să vină unii concurenți, ce repertoriu sau ce vestimentații, cine a ales să revină pe scena „iUmor' crezând că de data asta va face 'o figură bună', dar și la ce limită a disperării, rezistenței sau calmului i-au adus aceștia pe jurați, veți afla începând de duminică, 5 martie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Citește și: Bendeac, Delia și Cheloo au început filmările pentru sezonul 3 „iUmor'

Emisiunea 'iUmor' începe o nouă rundă de preselecții

Trofeul iUmor și premiul de 20.000 de euro au mers la Maria Popovici

Antena 1 difuzează, duminică, finala „iUmor'. Cum va fi ales câștigătorul trofeului

Ce concurenți îi vor uimi pe jurații de la „iUmor'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare