; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DNA poza

Începe un nou sezon al emisiunii „Dosarele DNA” la Prima TV

27 September 2017

Sâmbătă, 30 septembrie revine  în grila Prima TV, emisiunea „Dosarele DNA'. Începând cu ora 18.50  Marius Saizu va prezenta  prezintă cum procurorii DNA au descoperit sute de dosare medicale și servicii CNAS false.

 

Marius Saizu, realizatorul emisiunii, spune că: Din păcate pentru noi, fiecare ajunge să se confrunte cu sistemul de sănătate din România, un sistem de sănătate nu doar bolnav și corupt, ci de-a dreptul putred. DNA-ul, prin dosarul CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate) și CNASMB (Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București) pe care l-a întocmit, a scos din păcate, o dată în plus, acest lucru la iveală. Motiv pentru care 13 persoane, din cele reținute în prima zi, sunt și în acest moment arestate preventiv. Prejudiciul este doar pentru un an – de la jumătatea anului 2016 până la jumătatea anului 2017 – de 3 milioane de lei. Cu pagubă de genul ăsta ne-am obișnuit. Problema nu este neapărat paguba și 13 persoane reținute preventiv, problema este că foarte mulți oameni au murit pentru că nu au avut acces la decontările făcute de casa de sănătate, în timp ce Casa de sănătate făcea decontări false pentru a încasa acești bani.'

 

Începând din acest week-end Marius Saizu va prezenta și știrile „Focus' din week-end, de la ora 13.00 și 18.00,  iar în fiecare sâmbătă, emisiunea „Dosarele DNA'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare