; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa_Cronica

Începe un nou sezon al „Cronicii cârcotaşilor”!

21 September 2015

Sezonul 32 al celei mai longevive emisiuni de satiră din România debutează azi, de la 20.15, la Prima TV: patru ediţii pe săptămână cu trei domni la pupitru, fascinaţi de două bebeluşe şi ajutaţi de o prezentatoare.

Echipa_Cronica

Şerban Huidu, Codruţ Kegheş, Ioana Petric şi Cristi Hrubaru sunt pregătiţi să ajungă în casele fanilor „Cronicii cârcotaşilor' de patru ori pe săptămână, de luni până joi. La 15 ani de la prima ediţie, emisiunea intră în sezonul de toamnă al anului 2015 şi cu o nouă oră de difuzare, 20.15.

În cele patru emisiuni, perechile care vor evolua la pupitru, Şerban şi Codruţ, Ioana şi Hrubaru vor aduce rubrici consacrate, scenete, dar şi noutăţi. Cunoscutul „Binterviu', în care două vedete sunt luate la întrebări simultan, revine în emisiune chiar în prima ediţie a săptămânii. Tot luni, Părintele Necula administrează, cu har şi haz, „Pastila Antirid'. „Năşicu' nu lipseşte din acest sezon, întâlnirea cu el şi marea lui famiglie are loc în fiecare marţi. Cum stau românii la capitolul cultură generală aflaţi, în aceeaşi zi, din rubrica „Vocea Poporului', realizată de Alexa Niculae.

Personajul cel mai aşteptat, Dezbrăcatu, şi-a potrivit ceasul de firmă ca să ajungă în „Cronică' în fiecare miercuri, dar doar după foarte cunoscutul „Top ruşinică'. În ediţia de joi, Unguru Bulan oferă acces necondiţionat în „Lumea lui Frăţică', un univers fascinant din prea frumoasa Românie. Şi pentru că ştim că fanii emisiunii sunt cinefili înrăiţi, în cea de-a patra ediţie a săptămânii cârcotaşii vor proiecta un film, aşa cum doar ei ştiu să-l facă, în rubrica „Cinema parodiat'.

Trupa Jukebox va cânta, Bebeluşele vor dansa în fiecare dintre cele patru ediţii din săptămână ale emisiunii, pe care echipa emisiunii promite să le realizeze cu mult umor şi simţ artistic. „Cronica cârcotaşilor', de patru ori mai curajoasă, de patru ori mai difuzată, de patru ori mai prezentată revine în toamna lui 2015, de la ora 20.15.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare