; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La Prima începe un nou sezon „Miss fata de la ţară”

21 February 2011

andreea-raicu„Miss fata de la ţară', emisiunea prezentată de Andreea Raicu la Prima TV, a ajuns la sezonul al doilea. În această seară, de la ora 20.30, cele şase vedete – Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Alex Velea, Aurelian Temişan şi Andrei Duban – află unde vor pleca în căutarea concurentelor.

„Prima ediţie <> din acest sezon va începe cu prezentarea vedetelor care vor porni în căutarea fetelor: Dana Săvuică, Gina Pistol, Dan Bordeianu, Alex Velea, Aurelian Temişan şi Andrei Duban. În prima parte a emisiunii, cele 6 vedete vor trage la sorţi localităţile în care vor ajunge', spune Andreea Raicu.

Comunele din care vor fi alese următoarele concurente se află în judeţele Iaşi, Timiş, Dolj, Braşov, Bistriţa-Năsăud şi Argeş.

După ce fiecare vedetă se întoarce cu câte o concurentă, fetele sunt duse în cantonament la Bucureşti.

„Aria probelor a fost foarte largă şi spectaculoasă în primul sezon. De la probe de stil, fotogenie, modă, prezenţă scenică şi telegenie şi până la probe urbane, din care să reiasă că se pot adapta vieţii la oraş', îşi aminteşte prezentatoarea.

„În cantonamentul din Bucureşti, fetele sunt pregătite şi notate chiar de cele şase vedete care le-au ales. Probele nu au fost stabilite pentru că ele trebuie să ţină seama de profilul celor şase fete'.

Formatul emisiunii „Miss fata de la ţară' a ajuns în atenţia televiziunilor din SUA.

„Anul trecut, un format creat de Media Factory (Rush Hour Challenge) a fost selectat la Cannes în cadrul unui concurs de formate MIPFormats. Pe baza acestei selecţii, Media Factory a intrat în atenţia distribuitorilor internaţionali. Aşa s-a ajuns ca formatul <> să fie evaluat şi dorit de alţi distribuitori importanţi', explică Andreea Raicu.

Primul sezon „Miss fata de la ţară' a fost câştigat de Floarea Bădiţa din Polovragi, judeţul Gorj.

La fel ca în primul sezon, câştigătoarea va primi 10.000 de euro şi va semna un contract de reprezentare cu o agenţie de fotomodele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare