; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La Acasă începe telenovela “Legământul”

22 June 2010

Osvaldo Rios şi Natalia Streignard fac pentru prima oară pereche pe micul ecran în Legământul', un remake al telenovelei Minciuna' din 1998 cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale. Legământul' începe astăzi de la 16.30, la Acasă.

Osvaldo Rios şi Natalia Streignard joacă în Legământul', un remake al telenovelei Minciuna'.

Osvaldo Rios şi Natalia Streignard joacă în Legământul', un remake al telenovelei Minciuna'.

Când Santiago (Rios) află că fratele său Diego s-a sinucis din cauza unei femei care nu l-a iubit şi l-a părăsit pentru că nu avea bani, îşi propune să o găsească pe această femeie şi să se răzbune pe ea. Singurele indicii pe care le are sunt că numele femeii începe cu litera A, iar fratele său a cunoscut-o în casa familiei Robles Conde.

Aşa ajunge să le întâlnească pe Andrea (Natalia Streignard) şi Alma (Dominika Paleta, pe care o puteţi vedea tot la Acasă şi în telenovela Împreună pentru totdeauna'), nepoatele lui Teodoro şi Luisa Robles Conde (Susana Dosamantes, mama cântăreţei Paulina Rubio).

Atunci când Alma îşi dă seama că Santiago le investighează trecutul, ea îl face să creadă că Andrea este o devoratoare de bărbaţi. Convins că a găsit adevărata vinovată pentru moartea fratelui său, Santiago se căsătoreşte cu Andrea şi începe să-i facă viaţa un calvar. Doar că el nu a luat în calcul şi faptul că se va îndrăgosti nebuneşte de ea.

Legământul' a fost prima producţie filmată la noile studiouri Telemundo din Ciudad de Mexico, sub numele de Proiectul Gaby Espino'. Asta pentru că rolul Andreei i-a fost acordat iniţial actriţei Gaby Espino, care a renunţat în momentul în care a aflat că este însărcinată.

La rândul lui, nici Osvaldo Rios nu a fost distribuit de la început în acest serial. El i-a luat locul lui Fernando Carrillo, care a fost concediat de producători. Pe lângă filmările din studiouri, telenovela a fost realizată şi în locaţii de vis din Mexic, precum Hidalgo, sau Queretaro.

.

Osvaldo Rios, mare crai la viaţa lui

Actorul de origine portoricană (49 de ani), care a jucat ultima oară şi în remake-ul telenovelei Inimă sălbatică', alături de Eduardo Yañez şi Aracely Arambula, a devenit anul trecut tată pentru a treia oară. Iubita lui, atleta braziliană Kassianna Rosso, a adus pe lume, într-un spital din Miami, un băieţel pe nume Alessandro.

Osvaldo, protagonistul unor telenovele celebre precum Kassandra' sau La viuda de Blanco', mai are doi băieţi, unul în vârstă de 18 ani, rezultat în urma căsătoriei cu prezentatoarea Carmen Dominici şi unul de şapte, pe care îl are cu Geraldine Fernandez.

Deşi a fost căsătorit de trei ori (cu Sully Diaz, Carmen Dominici si Geraldine Fernandez), pătimaşul Osvaldo (îşi cam agresa iubitele şi a fost arestat la un moment dat pentru violenţă domestică) se poate lăuda că s-a iubit şi cu una dintre cele mai apreciate cântăreţe latino ale momentului, Shakira. Cei doi au fost împreună în 1996, însă s-au despărţit din cauza carierelor, care mergeau în direcţii diferite.

Rios este singurul actor ale cărui telenovele au fost difuzate în peste 100 de ţări şi traduse în 32 de limbi, iar pentru aceasta a intrat în Cartea Recordurilor încă din anul 2001. Mai mult decât atât, el a primit 17 premii de excelenţă pentru cel mai bun actor în mai mult de şapte ţări din America Latină, Statele Unite şi Europa şi are în spate 20 de ani de carieră artistică.

.

Natalia Streignard s-a făcut prezentatoare

Natalia prezintă la Telemundo show-ul Belleza latina al descubierto'.

Natalia prezintă la Telemundo show-ul Belleza latina al descubierto'.

Partenera lui Osvaldo din Legământul', Natalia Streignard, a debutat anul acesta ca prezentatoare a unei emisiuni (pe canalul Telemundo). Împreună cu criticul de modă Rodner Figueroua ea prezintă show-ul Belleza latina al descubierto', în care arată momente din culisele celebrului concurs de frumuseţe Nuestra belleza latina'.

Actriţa în vârstă de 39 de ani a avut o căsnicie tumultoasă cu actorul Mario Cimarro, de care s-a despărţit în 2006. În prezent, ea are o relaţie cu omul de afaceri Donato Calandriello.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare