; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Telenovela “Îmbrăţişări pătimaşe”, din nou la tv începând de diseară

04 July 2013

Telenovela Îmbrăţişări pătimaşe'  are, pe lângă o poveste de iubire presărată cu multe intrigi, şi o distribuţie de primă-mână. Începând de astăzi, episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 17.00, la Acasă Gold.

De altfel, mai mulţi actori din acest serial, Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, Pablo Montero, Cesar Evora, pot fi văzuţi şi în Triumful dragostei', cea mai vizionată telenovelă de la Acasă.

I-a adus faima lui Aracely Arambula

Producţia Îmbrăţişări pătimaşe' a avut mare succes la momentul difuzării ei, obţinând în 2001 nu mai puţin de şapte premii TVyNovelas'. Cu acest proiect, Aracely a reuşit să se remarce în lumea telenovelelor, însă, ce-i drept, spre deosebire de Colunga, ea nu a mai strălucit de atunci într-o altă telenovelă (prestaţia ei din remake-ul la Inimă sălbatică' nu a fost văzută cu ochi buni de critici).

Anul acesta, Aracely a dat însă lovitura cu rolul dintr-o piesă de teatru, Perfume de Gardenia', în care joacă alături de Jorge Salinas. La rândul său, Fernando Colunga s-a îndreptat şi el în ultima vreme spre teatru, cu piesa Manos quietas'.

Aracely s-a iubit cu Pablo pe parcursul filmărilor

Aracely o interpretează în Îmbrăţişări pătimaşe' pe Maria del Carmen, o tânără atrăgătoare dorită de doi bărbaţi: de medicul Carlos Manuel (Fernando Colunga), dar şi de unul dintre prietenii ei cei mai buni, Jose Maria (Pablo Montero).

Maria del Carmen, care nu ştie că naşa ei, Cristina (Victoria Ruffo), este în realitate mama ei, va trebui însă să treacă peste piedicile puse de unchiul ei, Federico (César Evora), şi de amanta acestuia, Deborah (Nailea Norvind), pentru a fi fericită alături de Carlos.

Pablo Montero (37 de ani) şi Aracely Arambula (36 de ani) s-au îndrăgostit pe platourile de la Îmbrăţişări pătimaşe' şi au avut o relaţie de trei ani. Ulterior actriţa s-a iubit cu Luis Miguel, tatăl celor doi băieţi ai ei, dar, din păcate, aceştia s-au despărţit în 2009, după patru ani de relaţie.

Cât despre Pablo, acesta s-a căsătorit civil anul acesta, în august, cu iubita sa, Carolina, care e cu 19 ani mai tânără decât el. Cei doi aşteaptă un copil şi intenţionează să facă nunta la anul, în aceeaşi zi cu botezul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare