; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Vasluianu

Începe „Super Trip”. Emisiunea lui Andi Vasluianu debutează astăzi la Pro TV

15 July 2015

Astăzi, 15 iulie, de la ora 20.30, Andi Vasluianu dă startul, la Pro TV, emisiunii „Super Trip'. Cinci echipe formate din câte două persoane, alături de ghidul lor (prezentatorul emisiunii, n.r.), vor fi supuse la diferite probe.

Andi Vasluianu

Regulile sunt simple: echipele de concurenți trebuie să se descurce în fața tuturor situațiilor în care vor fi puși, să se împrietenească cu ceilalți concurenți și să demonstreze farmecul, naturalețea și voia bună pe care le pot aduce în autocar, astfel încât să nu fie votați. La finalul fiecărei ediții, concurenții votează echipa propusă pentru eliminare. Echipa cu cele mai multe voturi primește un cartonaș galben, iar cei care acumulează două cartonașe galbene ies din concurs și sunt înlocuiți de o altă echipă.

concurenti Super Trip

“Vă invit în călătoria acestei veri! În Super Trip a pornit o gașcă faină de oameni. Mi-ar placea foarte tare să veniți cu noi în călătoria asta. Veți vedea niște reacții absolut fabuloase.”, a declarat Andi Vasluianu.

În prima ediție a emisiunii, vom face cunoștință cu cele cinci cupluri, care vor face primele dezvăluiri despre viețile lor.

Alexandra și Marian sunt doi tineri frumoși de 26 de ani, care au decis să-și petreacă vara călătorind prin țară. Cei doi declară că sunt doar prieteni, dar gesturile și discuțiile dintre ei dezvăluie cu totul altceva.

Daria și Mircea sunt un cuplu non-conformist, ea are 27 de ani, iar el 50. Cei doi sunt plini de viață și au reușit să-și contureze încă de la început imaginea în cadrul competiției.

Lucia și Dorina sunt două firi sportive, participă la maratoane și împreună au mai mult de 120 de ani. În ciuda vârstei, doamnele sunt extrem de active și pline de viață.

Doinița Oancea și Majda Yolo sunt pregătite de călătoria verii și au urcat în autocar pline de entuziasm și energie.

Ruby și Dorian, sunt gata de distracție și pornesc în această călătorie plini de viață.

Super Trip

Tot în această seară, concurenții ajung în prima locație, pe malul Mării Negre. Cei zece vor face botezul, vor răspunde provocărilor lui Andi, se vor întrece în probe care mai de care mai amuzante și vor face pentru scurt timp schimb de parteneri.

O nouă ediție „Super Trip' va fi difuzată mâine, de la ora 21.30.

Te-ar putea interesa și:

Andi Vasluianu are ajutoare celebre la „Super Trip' (Pro TV)

Andi Vasluianu va fi gazda noului reality-show de la Pro TV: „Super Trip'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare