; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începe sezonul 2 de la „Vocea României”

25 September 2012

Marti, 25 septembrie, de la ora 20.15, la Pro TV debutează cel de-al doilea sezon al show-ului Vocea României'.

Una dintre surprizele care vor deschide seara este cântecul pregătit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi cei patru finalişti ai primului sezon: Dragoş Chircu, Ştefan Stan, Cristian Sanda şi Iuliana Puşchilă. Cei 8 au interpretat într-o manieră proprie piesa „Moves like Jagger' a celor de la Maroon 5, reuşind să electrizeze întreaga sală prin prestaţia lor.

Cel de-al doilea sezon de „Vocea României' începe în forţă cu concurenţi unul şi unul, adevăraţi artişti care nu doar că au reuşit să întoarcă scaunele, dar au ajuns la performanţa de a ridica antrenorii de pe scaune! Lupta nu se dă doar pe scenă, ci şi între Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu. Cei patru scot artileria grea şi se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei în echipă pe cei mai buni concurenţi.

În prima ediţie a show-ului, pentru a convinge o concurentă să se alăture echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neaşteptat, care a lăsat mască atât publicul, cât şi pe ceilalţi antrenori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare