Homepage  / Televiziune

Începe semifinala Vocea României 2023, sezonul 11. Au mai rămas doar 8 concurenți în competiție

Începe semifinala Vocea României 2023, sezonul 11. Au mai rămas doar 8 concurenți în competiție
9

de Roxana Mirea,

Începe semifinala Vocea României, seoznul 11, în această seară, 8 decembrie 2023. Au mai rămas doar 8 concurenți în competiție, care luptă pentru marele premiu. Concurentul care va câștiga va pleca acasă cu 100.000 de euro. 

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2023 

Săptămâna trecută, în primul LIVE Vocea României, cei de acasă au decis, iar voturile lor au adus în semifinală opt dintre concurenți, care sunt gata să facă spectacol în această seară, de la 20:30. 

Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu îl vor reprezenta spectaculos pe Tudor, iar din echipa Irina, Delia Constantin și Vlad Musta vor face show. Prestații inedite vor fi și din partea scaunului dublu – Horia & Theo Rose, cu Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi. Smiley a pregătit momente extraordinare pentru cei din echipa sa, Ana Stănciulescu și Alex Maxim, iar toate acestea pot fi urmărite într-o Semifinală de neratat.   

Vlad MustaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Surprizele continuă, iar pe scenă vor urca și antrenorii care au pregătit momente uimitoare alături de concurenții lor, iar de emoțiile transmise de ei se vor putea bucura, la maximum, telespectatorii.  

Cei de acasă sunt singurii care pot decide cine va merge mai departe, în finală! Așadar, nu ezitați să vă votați favoritul pe https://voteazavocea.protv.ro sau prins SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus). Regulamentul de votare este disponibil pe site.  

Emisiunea Vocea României poate fi urmărită LIVE, vineri, de la 20:30, pe PRO TV. 

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton