Homepage  / Televiziune

Începe „Șef sub acoperire”, sezonul 4. Cum se va transforma Sorin Maslo, Directorul General al Combinatului de vinuri Cricova

Începe „Șef sub acoperire”, sezonul 4. Cum se va transforma Sorin Maslo, Directorul General al Combinatului de vinuri Cricova
5

de Roxana Mirea,

„Șef sub acoperire”, sezonul 4, are premiera joi, 12 septembrie 2024, la Pro TV. Directorii unora dintre cele mai importante companii din România vor renunța pentru câteva zile la funcțiile lor de conducere și se vor transforma total pentru a merge sub acoperire în propriile companii. Primul care se va confurnta cu această provocare este Sorin Maslo, Directorul General al Combinatului de vinuri Cricova. 

Începe „Șef sub acoperire” 2024, sezonul 4 

Cel de-al patrulea sezon al show-ului în care directorii unor companii de renume din România se transformă total și intră, deghizați, folosindu-se de o altă identitate, în propria firmă, începe astăzi, 12 septembrie 2024, de la ora 22:30, la PRO TV. Cel care dă startul în acest an este Sorin Maslo, Directorul General al Combinatului de vinuri Cricova.   

Unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din Republica Moldova, cu o tradiție de peste 70 de ani, 800 de angajați, 650 hectare de viță de vie și parte din patrimoniul cultural național ca destinație turistică cu totul specială, Cricova reprezintă ”cel mai vizitat obiectiv turistic al Republicii Moldova”, conform lui Sorin Maslo, care ocupă rolul de Director General din anul 2022. Acesta povestește că la doar o lună, a început Războiul, iar de atunci totul s-a schimbat. „Am fost nevoit să începem, practic, de la zero. Toate s-au dat peste cap”. Tocmai pentru că știe că firma a trecut prin mari schimbări, pornește acum sub acoperire pentru a vedea în ce punct se află și ce decizii trebuie să ia pe mai departe.  

Șeful sub acoperireIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Una dintre ocupațiile pe care le va analiza în periplul său va fi cea de remior, „o meserie foarte rară”. Cu această ocazie, va descoperi că pentru a duce la capăt treabă, va trebui să facă antrenamente mai grele decât cele cu greutățile la sală, dar și că există mai multe probleme pe care trebuie să le rezolve în cel mai scurt timp pentru a asigura un flux mai bun și un confort al angajaților.  

Ce va descoperi Sorin Maslo în propria firmă, cum se va descurca în noua ipostază, dar și ce povești ale oamenilor va afla, vedem în această seară, de la ora 22:30, într-un nou sezon „Șef sub acoperire”, la PRO TV.  

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton