; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor romania individuale

Începe războiul spre marea finală „Survivor România”! „Pot să plec acasă”

02 July 2021

Ediția de joi seară, 1 iulie, a marcat startul jocurilor individuale la „Survivor România'. Strategiile încep să-și arate colții, iar intensitatea competiției atinge cote maxime.

Opt zile îi mai despart de marea finală pe cei șase concurenți rămaș  în cursa pentru marele premiu „Survivor România': Zanni și Elena Marin din tabăra Faimoșilor, dar și Maria, Albert, Andrei și Marius din echipa Războinicilor.  La jumătate de an de la debutul emisiunii „Survivor România‘ a venit momentul să aflăm cine este concurentul care va pleca acasă cu trofeul și cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Iată că startul confruntărilor individuale a venit și cu o nouă propunere spre eliminare. La finalul ediției de joi, Faimoasa Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare de colegul ei, Marius Crăciun. Concurenții au rămas pe cont propriu, iar strategiile pentru locul din marea finală prind contur. 

Marius Crăciun și-a argumentat alegerea precizând că o face strict pe considerente sportive, declarând că își dorește să se dueleze cu cei mai puternici concurenți rămași:

 

„Voi face nominalizarea din punct de vedere sportiv, chiar dacă acum suntem la individuale și aș putea să votez strategic, pentru a fi benefic pentru mine și să ajung în finală. Îmi place să mă lupt cu cei mai buni, să fie meciuri strânse, să simt adrenalina la fiecare intrare. Nominalizarea mea va merge către Elena', a declarat Marius Crăciun în momentul nominalizării, potrivit wowbiz.ro.

Elena Marin nu a părut deloc surprinsă de alegegrea colegului ei, însă își pune baza în voturile telespectatorilor:

„Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile să văd ce jocuri vom avea. Noi trebuie să demonstrăm și publicul decide. Nu mai spun că îmi doresc să rămân în competiție, pentru că mi se reproșează că cer milă. Sper să pot demonstra mai multe. Ca sentiment pe care îl am este emoția că sunt nominalizată și pot pleca acasă. Maria știe cel mai bine prin ce trec, dar voi încerca să transpun teama în trasee și să fie constructivă', spune Elena Marin.

Marea finală a show-ului „Survivor România‘ va fi difuzată de Kanal D sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20.00, potrivit unui comunicat de presă transmis de postul de televiziune.

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare