; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începe războiul între Katie Holmes și Tom Cruise!

04 July 2012

Anunțul divorțului dintre Tom Cruise (50 de ani) și mai tânăra lui soție, Katie Holmes (33), a stârnit apariția a mai multor zvonuri cu privire la problemele pe care le aveau în cuplu. În tot acest timp, Holmes susține că mariajul lor s-ar fi încheiat în urmă cu mai bine de jumătate de an, scrie People.com.

Surse din anturajul lui Tom Cruise, citate de contactmusic.com, neagă însă declarațiile făcute de Katie Holmes. Apropiații actorului cred că acesta „nu avea nicio idee' despre faptul că soţia lui intenţionează să depună actele de divorţ.

Katie Holmes a renunțat deja la inelul cu diamant de 5 carate primit de la Tom Cruise cu ocazia logodnei lor. Mai mult, Holmes a purtat pantofi cu toc (ceea ce i-a fost interzis în timpul mariajului) și a zâmbit la prima apariţie publică după ce i-a intentat divorţ lui  Cruise.

Custodia lui Suri, cheia divorțului

Viitoarea fostă soție a lui Tom Cruise vrea ca procesul de custodie să se judece în jurisdicția statului New York, care se pare că ar avea tendința să acorde mamelor custodia principală a copiilor lor, în detrimentul custodiei comune.

Pe de altă parte, Tom Cruise va depune actele de divorț în statul California, unde autorităţile sunt mai dispuse să acorde custodie comună asupra copiilor.

Cine a orchestrat divorțul?

Katie Holmes a avut parte de ajutorul familiei atunci când a luat decizia de a depune actele de divorț. Revista People scrie că tatăl ei, Martin Holmes (67), de profesie avocat, o va ajuta pe Katie să câștige custodia micuței Suri.

Katie vrea să o salveze pe fiica ei din „ghearele' scientologiei, religie în care Tom Cruise crede că tărie.

„(Katie) l-a părăsit pentru că își dorea o viață mai bună pentru ea și fiica ei. Suri nu are prieteni. Nu are o viață normală', a spus o sursă citată de publicația E!Online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare