; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începe o nouă "Legendă a Palatului

La TVR 1 începe o nouă “Legendă a Palatului”: “Copacul cu rădăcini adânci”!

28 June 2012


Joi, 28 iunie, TVR 1 începe difuzarea unei noi “Legende a Palatului”. După terminarea serialului coreean “Doi bărbaţi pentru o soartă”, urmează ecranizarea unui roman scris de Lee Jung Myung. Acţiunea din “Copacul cu rădăcini adânci” (serial în care rolul principal este jucat de Song Joong Ki ) se petrece în Coreea, în anii 1418, în timpul dinastiei Joseon.

Proiectul este întins pe 24 de episoade, iar în ceea ce priveşte distribuţia, pe lângă binecunoscutul Jang Hyuk, vom avea ocazia să-i întâlnim pe actorii Han Suk Kyu (Forbidden Quest, Quiz King sau Shiri), Shin Se Kyung (Queen Seondeok, Land), Jo Jin Ung (Chuno, A Barefoot Dream), Yoon Je Moon (Iris, Midas), Song Joong Ki (Sungkyungwan Scandal) sau Kim Ki Bum (membru al trupei Super Junior).

Acţiunea se învârte în jurul unor crime comise asupra învăţaţilor din Sala merituoşilor, din Palatul Gyeongbok, cu 7 zile înainte de proclamarea limbii oficiale coreene, Hangul, instituită de Sejong.

Povestea Regelui Sejong

Regele Sejong, singurul rege al dinastiei care, numit şi „ cel Mare', este considerat ca fiind  una dintre cele mai marcante personalităţi din istoria Coreei.

Ddol Bok, fiul unui sclav, dispărut în condiţii dure, decide să răzbune moartea tatălui său. Ajutat de reformele progresiste ale regelui Sejong, Ddol Bok obţine un grad superior în armată.

O serie de crime printre învăţaţii de la palat au loc cu puţin timp înainte de proclamarea limbii Hang ca limbă oficială. Unul dintre soldaţii de pază de încredere, Kang Chae Yoon, este ales de rege pentru a descoperi cine se află în spatele acţiunilor dure de la palat.

Dar din ce motive Kang Chae Yoon îl consideră pe rege duşmanul său şi de ce sunt complicate legăturile dintre rege, So-Yi, o tânără de la palat, care şi-a pierdut vocea în copilărie şi  Kang Chae Yoon?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare