; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Divorţul anului: Jennifer Lopez şi Marc Anthony

18 July 2011

După şapte ani de căsnicie, actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez şi cântăreţul de muzică latino Marc Anthony au hotărât că e mai bine să o ia pe drumuri separate, a anunţat revista People, în ediţia electronică. Acum, se aşteaptă ca divorţul dintre ei să scoată la iveală mai multe amănunte picante.

Jennifer şi Marc, care sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani, au făcut publică decizia lor de a pune capăt relaţiei lor la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi, la început, amândoi au spus că a fost o decizie de comun acord, Marc lasă să se înţeleagă că a fost vorba de ceva mai mult.

“Am decis să punem capăt căsniciei noastre”, au spus ei. “Am ajuns la o înţelegere amiabilă cu privire la toate aspectele”, au  spus cei doi.

Presa a început însă să vorbească despre problemele dintre cei doi artişti. Se pare că Marc i-ar fi reproşat artistei că nu petrece destul timp cu familia şi că preferă, în schimb, să se implice în proiectul American Idol'.

Ce au de împărţit Jen şi Marc?

Surse de peste Ocean spun că averea celor doi s-ar ridica la peste 350 de milioane de dolari. Dacă nu există un contract prenupţial, Jennifer ar fi nevoită să împartă suma la doi, chiar dacă ea a câştigat mai mulţi bani în timpul relaţiei cu Marc Anthony.

Pe lângă avere, cei doi soţi vor trebui să rezolve şi problema custodiei celor doi gemeni pe care îi au împreună.

Începe bătaia pentru locul din reality show

Se pare că acum cei doi soţi vor fi din ce în ce mai curtaţi de producătorii tv pentru emisiunile lor. Jen şi Marc urmează să facă parte din juriul emisiunii Q’Viva! The Chosen'.

Nici producătorul formatului American Idol' nu poate fi prea supărat la auzul veştii despre divorţul celor două vedete. Asta nu va face decât ca show-ul lui, în care Jennifer are rolul de jurat, să fie şi mai urmărit. Se anticipează că toate problemele personale, din ce în ce mai expuse de publicaţiile de scandal, să crească audienţa emisiunilor în care vor apărea.

Marc nu pare afectat de divorţ

Cu toate că vestea i-a uimit pe fanii celor doi artişti, Marc Anthony nu a părut foarte afectat de despărţirea de Jennifer Lopez, relatează People.com. La un concert pe care l-a susţinut în Columbia, artistul a glumit şi a dansat, fără a da semne de tristeţe. Ba chiar a râs pe seama ultimelor evenimente din viaţa lui.

A zâmbit, a dansat şi chiar a flirtrat cu femeile din public. Aşa a petrecut Marc Anthony la primul concert de după anunţarea veştii referitoare la divorţ.

„Toţi spun că sunt celibatar din nou', a declarat Marc Anthony (42). El a glumit astfel pe seama divorţului în faţa a publicului imens adunat în Parcul Metropolitan Simon Bolivar din oraşul Bogota.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare