; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei

Începe lupta LIVE pentru trofeul “Vocea României”

26 November 2015

După trei runde de dueluri în care concurenții s-au luptat pentru un loc în semifinale, iar antrenorii au ales sau au salvat cele mai bune voci, show-urile live Vocea României' sunt gata să înceapă. Cele patru echipe au în componență câte opt concurenți pregătiți să-și demonstreze calitățile vocale, să surprindă și să aducă pe scenă momente memorabile.

Primii 16 concurenți vor urca pe scenă vinerea aceasta, de la 20.30, în prima semifinală live a noului sezon Vocea României', într-o seară plină de muzică, distracție, emoție, momente de excepție și foarte multe surprize.

Vocea Romaniei

„Încep live-urile, cea mai așteptată și plină de adrenalină etapă. Etapă în care emoția concurenților atinge cote de neimaginat. Aceasta, combinată cu tensiunea și dorința antrenorilor de a aduce cele mai bune momente pe scenă va aduce un show pe cinste, în care imprevizibilul este la el acasă, iar telespectatorilor nu le rămâne decât să se bucure de un spectacol de foarte bună calitate', a spus Pavel Bartoș.

echipa Tudor

#echipatudor intră în semifinale cu opt voci putenice, pline de personalitate: Claudia Andas, Armand Murzea, Cristina Lupu, Roxana Morar, Cristina Bălan, Sabrina Stroe, Tincuța Fernea și Daniel Bălan, salvat de Tudor în etapa duelurilor.

echipa Loredana

#echipaloredana intră în lupta pentru trofeul Vocea României' și premiul în valoare de 100.000 de euro cu Bogdan Vlădău, Cristina Vasopol, Gabriela Amzaru, Mihai Rait, Iulia Selea, Antonio Fabrizi, Alexandra Mitroi și concurenta salvată de Loredana, Florentina Ciună.

echipa Smiley

#echipasmiley este încrezătoare, plină de voie bună și îi va aduce pe scena vocilor în etapa semifinalelor pe Diana Cazan, Ruxandra Anania, Larisa Ciortan, Michel Kotcha, Nora Deneș, Tobi Ibitoye, Sergiu Ferat și Diana Hetea, pe care Smiley a salvat-o.

echipa Moga

#echipamoga se bazează pe opt voci speciale, care au impresionat și îi va aduce în show-urile live pe Alex Florea, Andrei Vitan, Tomi Weissbuch, Elvis Silitră, Cristina Stroe, Ștefan Tănase, Irina Pelin și Delia Pitu, salvată de Moga.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare