; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liga Campionilor începe în stil mare astă-seară

13 September 2011

„Extratereştrii' de la FC Barcelona, campioni en-titre în Liga Campionilor, întâlnesc AC Milan în derby-ul primei etape din actualul sezon al competiţiei, care va fi difuzat diseară, de la 21.45, de TVR 1.

Lionel Messi, Cesc Fabregas (foto), Xavi şi restul starurilor de la echipa catalană pornesc ca favoriţi împotriva italienilor, care vor fi lipsiţi şi de serviciile atacantului Zlatan Ibrahimovic, care e accidentat.

Românii aşteaptă cu sufletul la gură şi debutul Oţelului Galaţi, reprezentanta noastră în grupe, care dă mâine piept cu elveţienii de la FC Basel, tot la TVR 1, de la 21.45.

În rest, prima etapă de meciuri promite câteva dueluri pe cinste, care se vor regăsi, în mare parte, la Dolce Sport, post ce deţine drepturile pentru restul meciurilor din Liga Campionilor.

Lucescu merge în Portugalia

Manchester City, întărită cu o sumedenie de vedete în această vară, de la Kun Aguero (Atletico Madrid) până la Samir Nasri (Arsenal), dă piept cu Napoli, ocupanta locului 3 în ultimul sezon de Serie A, în vreme ce Şahtiorul lui Mircea Lucescu va întâlni în deplasare pe FC Porto, câştigătoarea ultimei ediţii de Europa League.

Şi Inter Milano, echipa românului Cristi Chivu, porneşte într-o nouă aventură europeană, contra turcilor de la Trabzonspor.

Iată ce meciuri de Liga Campionilor se văd în aceste zile la posturile noastre:

Azi (13 septembrie)

TVR 1, 21.45, Barcelona – AC Milan

Dolce Sport, 21.45, FC Porto – Şahtior

Dolce Sport 2, 21.45, Dortmund – Arsenal

Mâine (14 septembrie)

TVR 1, 21.45, Basel – Oţelul

Dolce Sport 1, 21.45, Benfica – Manchester United

Dolce Sport 2, 21.45, Manchester City – Napoli

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare