; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toni Grecu si Horia Brenciu

Horia Brenciu, invitat special în prima ediţie “Happy Show”: “E un nou început pentru mine și pentru Toni Grecu”

26 March 2014

Horia Brenciu este invitatul special al primei ediții Happy Show', realizată de Serviciul Român de Comedie, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. O seară care se anunță specială nu doar pentru Horia Brenciu, ci și pentru Toni Grecu, liderul SRC.

Toni Grecu si Horia Brenciu

În urmă cu vreo cinci ani, eram primul invitat la debutul pe ecran al SRC-ului. Tot un nou început este si cel de miercuri, 26 martie, de la ora 20.30, de la Antena 1. Practic, atât pentru mine, cât si pentru Toni, seara de miercuri constituie un… dublu debut. Toni Grecu este cel mai titrat om de comedie din România și merită toate aplauzele pentru realizările lui. Prietenia noastră a trecut de 20 de ani și de fiecare dată când îmi solicită prezența vin cu cea mai mare placere', explică Brenciu.

În ediția de debut a Happy Show', Horia va cânta, va juca, va juriza și va fi bombardat cu întrebări. Alături de el vor apărea cei doi câștigători ai mei, cele două super voci, Julie Mayaya care, de altfel, este și rezidentă la SRC, și Mihai Chițu și o parte din orchestra mea!'.copyright Gabriela Arsenie-Antena1_240314_SRC_0037

Plecând de la titlul emisiunii, l-am întrebat pe Horia Brenciu când a fost ultima oară fericit.

Sunt fericit zilnic. De dimineața, când îmi văd fetele zâmbind și până seara, când le pup de noapte bună, ziua mea e o mare de fericire. Și chiar dacă e să mă mai supăr din când în când, asta se întâmplă doar pentru a pune în valoare momentele fericite', ne spune el.

Ce au pregătit echipa Serviciului Român de Comedie, în frunte cu Toni Grecu, și Horia Brenciu, în ediția de debut a emisiunii Happy Show', aflați în această  seară, de la ora 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare