; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începe Festivalul Internaţional de Film “NexT”

10 April 2013

Shawn ChristensenDiseară începe cea de-a 7-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film NexT, care va ţine până pe 14 aprilie. Gala de deschidere va avea loc la Cinema Studio din Bucureşti, începând cu ora 19.00 şi va fi urmată de primul calup de filme din Competiţia NexT 2013.

La Cinema Corso, de la ora 20.30, va avea loc proiecţia filmului „Invadatorul' („LEnvahisseur'), realizat de Nicolas Provost. Regizorul a concurat cu scurtmetrajul „Stardust' în competiţia NexT din 2011 şi revine anul acesta la festival cu primul său lungmetraj.

Vineri, 12 aprilie, în cadrul Oscars Night', cei care vor veni la Cinema Patria vor avea parte de o proiecţie-eveniment, ce prezintă filmele nominalizate şi filmul câştigător în 2013 la categoria scurtmetraj de ficţiune a Premiilor Oscar.

Acesta este Curfew' al regizorului Shawn Christensen (foto) şi spune povestea unui bărbat pe nume Richie (interpretat chiar de Christensen), care, la rugăminţile surorii sale, acceptă să aibă grijă, pentru câteva ore, de fetiţa ei în vârstă de nouă ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare