; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dansez pentru tine   Iulia Vantur, Stefan Banica 2

Începe “Dansez pentru tine”! Show-ul a ajuns la sezonul 14

18 October 2013

Dansez pentru tine - Iulia Vantur, Stefan BanicaFreestyle şi vals sunt stilurile de dans pe care concurenţii din prima ediţie a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, care debutează, astăzi, la ora 20.30, la Pro TV, vor păşi pe ringul de dans.

“Trăieşte-ţi visul”, îndeamnă cel de-al 14-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, iar concurenţii se pregătesc să facă cunoştinţă cu telespectatorii Pro TV.

Oameni puşi la încercare de viaţă de când se ştiu, luptători cu visuri puternice, pentru care ar face orice să le vadă devenite realitate, alături de opt vedete, intră în cursa pentru marele premiu, de 60.000 de euro.

Dansez pentru tine - Iulia Vantur, Stefan Banica 2

Pentru Ştefan Bănică, prezentatorul emisiunii, ziua de vineri va reprezenta o dublă sărbătoare. Nu doar că începe un nou sezon al emisiunii, ci este şi ziua în care împlineşte 46 de ani.

“Mi-e dor de atmosfera de la «Dansez pentru tine» şi de colegii mei. De-abia aştept să înceapă cel de-al 14-lea sezon, pe 18 octombrie, chiar de ziua mea”, a mărturisit Ştefan.

Şi Iulia Vântur este nerăbdătoare să înceapă noul sezon.

“Înainte de fiecare sezon mă încearcă anumite emoţii. E la fel ca reîntâlnirea cu un prieten drag – de-abia aştept să simt energia din platou, să interacţionez cu noii concurenţi, cu toată echipa, cu invitaţii”, a spus Iulia.

[Not a valid template]

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Ilinca Vandici, Ruby, Sore şi Dima din LaLa Band, sportivii Falemi Nana şi Giani Kiriţă şi Sorin Brotnei se pregătesc moral alături de partenerii lor pentru marea întâlnire cu publicul.

Baletul Edi Stancu va duce coregrafia şi coordonarea din nou spre perfecţiune, orchestra condusă de Petre Geambaşu va face ca fiecare acord să meargă direct în sufletele concurenţilor şi ale telespectatorilor, iar juriul este pregătit să recompenseze sau, dimpotrivă, să sancţioneze prestaţiile artistice ale concurenţilor.

Fiecare participant mizează pe concentrare.

“Nu am vreun ritual special, încercam să ne păstrăm moralul ridicat şi să sperăm că vom avea puţin noroc, multă susţinere din partea celor de acasă şi ajutor divin”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Elena Ionescu a avut în această perioadă un concert la Iaşi şi s-a rugat câteva clipe la Cuvioasa Parascheva. “Mă rog la Dumnezeu şi încerc să fac tot ce-mi stă în putinţă să fie cât mai bine”, a spus solista.

Sore simte că face parte din echipa perfectă, iar asta îi dă tot optimismul de care are nevoie. “Am mare încredere în George şi în Bogdan. Mă uit la ei şi mă încarc cu toată energia pozitivă de care am nevoie”, a declarat Sore.

Sportivii intraţi în competiţie, obişnuiţi cu stresul de dinaintea unor evenimente atât de importante, mizează pe concentrare.”Ca şi înaintea meciurilor tari, voi aştepta liniştit momentul în care intru în concurs”, a spus Falemi.

“Mă concentrez foarte mult, atât”, a spus şi Giani.

Sorin Brotnei ştie că va fi copleşit de emoţii, dar va face tot posibilul să transforme asta într-un atu al perechii din care face parte.

“Am lucrat intens în sala de repetiţii şi, cu toate că sunt pasionat de dans şi sunt obişnuit cu acest gen de repetiţii, mărturisesc că a fost foarte greu. Sper ca atunci când vom păşi în ringul visurilor să învingem emoţiile şi să dăm ce-i mai bun din noi, iar reprezentaţia noastră să fie apreciată de către public şi de către juriu”, a declarat Dima.

În prima ediţie a emisiunii, Ştefan Bănică “aleargă printre stele” alături de Pacha Man. Cel mai nou single al artistului, extras de pe albumul “Altceva”, va umple platoul emisiunii de energie şi voie bună.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare