; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începe B’estfest 2011

01 July 2011

Bestfest s-a mutat de la pavilionul Romexpo în zona Pipera-Tunari, după un an de pauză, şi îi aşteaptă azi pe melomani pentru prima dintre cele trei zile de festival.

Capetele de afiş al primei zile sunt britanicii de la Skunk Anansie şi grupul irlandezo-american Flogging Molly, care vor încinge atmosfera în parcul special amenajat. Seria de concerte va fi completată şi de trupe româneşti, ca The Mono Jacks sau Omul cu şobolani.

Mâine va veni rândul celebrului Mika (foto), autorul unor hit-uri ca Relax Take It Easy' şi Grace Kelly', care a suportat încă de la debut considerabila presiune a aşteptărilor provocate de comparaţiile cu legendarul Freddie Mercury.

Alături de el, în aceeaşi seară vor mai cânta Asian Dub Foundation şi Lamb, iar în ultima zi de festival, cea de duminică, sunt programate formaţii ca Pendulum, House of Pain şi Hadouken. Biletele de o zi la Bestfest 2011 costă 125 de lei, în vreme ce un abonament pentru toate cele trei zile e 265 de lei.

Alţi grei vin la Bucureşti… şi la Mamaia!

Melomanii vor avea de făcut o alegere dificilă în acest weekend, deoarece tot între 1 şi 3 iulie e programat şi festivalul Rock the City. Printre trupele care vor cânta în Piaţa Constituţiei se numără legende ca Judas Priest, Whitesnake, The Prodigy sau Mike and The Mechanics.

Ca tacâmul să fie complet, încă un nume mare al muzicii internaţionale e aşteptat pe litoral. Trupa britanică Jamiroquai, condusă de carismaticul Jay Kay, va cânta mâine (2 iulie) pe plaja din Mamaia, într- o reprezentaţie gratuită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare