; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DOF1761_diana_oros

Începând din 30 iulie, Antena Stars difuzează o nouă emisiune: „Vreau azi de la Alo Shop”

27 July 2018

O nouă emisiune de shopping și divertisment se lansează în această vară, la Antena Stars. 'Vreau azi de la Alo Shop', prezentată de doi actori, Alexandru Ion și Adelaida Perjoiu, va avea premiera luni, 30 august, și va fi difuzată de două ori pe zi, de luni până vineri, dimineața de la ora 8 și după-amiaza de la 17.00.

Cei doi actori vor îmbina într-o manieră autentică informațiile utile și momentele pline de umor, împărtășind cu telespectatorii experiențele sincere pe care le trăiesc în momentul în care testează anumite produse.

''Vreau azi de la Alo Shop' reprezintă un capitol foarte fun al existenței mele profesionale. Pe lângă bucuria reîntalnirii cu Adelaida, cu care am fost coleg la Facultatea de Teatru, întreaga echipă creează o atmosferă foarte placută și cred că împreună vom reuși să propunem o emisiune atipică în actualul climat al grilelor TV. Ne propunem să aducem multe zâmbete, dar și informatii noi și folositoare, cu o abordare sinceră, care întâmpină nevoia de dialog a telespectatorilor', spune Alexandru Ion.

Actrița Adelaida Perjoiu mărturisește că pentru ea emisiunea 'Vreau azi de la Alo Shop' reprezintă o premieră:  Este prima experiență în televiziune, în sensul de format tv care nu e serial sau schetch în care să fiu un personaj' dintr-o poveste de ficțiune, iar lucrul ăsta a fost în primul rând neașteptat. Cu atât mai mult cu cât nu aveam niciun fel de experiență cu lucrul într-un platou de televiziune. Este o o ocazie bună de a învăța lucruri noi, mai ales că echipa emisiunii este formată din oameni super faini și cu simțul umorului. Iar parteneriatul' cu Alex pentru 'Vreau Azi de la Alo Shop' a picat de minune și e o adevărată bucurie, mai ales că noi am fost colegi de facultate. Profesional însă, este primul proiect la care lucrăm împreună. Deci emisiunea asta marchează mai multe începuturi pentru mine'.

Alături de Alexandru Ion și Adelaida Perjoiu, în platoul emisiunii 'Vreau azi de la Alo Shop', de la Antena Stars vor fi prezenți specialiști în nutriție, wellness și alte domenii de interes care vor oferi informații și recomandări utile.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare