; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sacrificiul Alegerea(2)

Începând de azi, serialul „Sacrificiul” va avea o nouă oră de difuzare. Când îl veți putea urmări

25 March 2020

Din 25 martie, serialul „Sacrificiul – Alegerea', produs de Ruxandra Ion, va fi transmis de la ora 22.30, în locul orei 20.00, urmând a fi difuzat un singur episod în loc de trei. Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție și a actorilor, filmările pentru serial au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite. 

Telespectatorii vor putea urmări în fiecare miercuri, de la ora 22:30, cum va evolua relația dintre Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) acum când nimeni nu le mai stă în calea fericirii lor. Familia Oprea o să fie lovită de o altă veste cutremurătoare care le va destabiliza din nou fericirea.

 

Maria (Mădălina Bellariu) încearcă să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu Amza (Vlad Gherman) și speră că Victor (Șerban Gomoi), actualul soț, îi va oferi divorțul mult dorit. Doar că în calea fericirii sale nu stă doar Victor, ci și Sergiu, tatăl acesteia, care va încerca din răsputeri să o facă pe Maria să îi mai ofere o șansă soțului ei.

Irina (Ioana Blaj) nu duce deloc o viață liniștită în casa Divei (Oana Zăvoranu) și începe să aibă dubii dacă ideea de a deveni mamă purtătoare pentru copilul Divei și al lui Bobi (Conrad Mericoffer) este cea mai bună alegere. Nici Bobi nu se află într-o situație mai bună, pentru că realizează că Irina este femeia pe care o iubește, dar care poartă în pântece copilul lui cu o altă femeie.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare