; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Începând de astăzi, Zone Reality devine CBS Reality

03 December 2012

Din 3 decembrie, Zone Reality a devenit CBS Reality. Noul post vă prezintă toate laturile minunate sau ciudate ale vieții, precum și momentele extraordinare care anulează rutina din fiecare zi. Premierele acestei luni sunt două emisiuni care au făcut furori în America: “Judecătoarea Judy” și “Anchete judiciare: Primele 48 de ore”.

Vor fi difuzate şi serii deja difuzate, pe lângă cele noi: documentare despre crime (“FBI: Urmăriri periculoase” și “Poliția de frontieră”), seria despre genealogie – “Cine crezi că ești? ” și emisiunea despre medicină infantilă, “Un copil născut în fiecare minut”.

Judecătoarea Judy, seria 5 – în fiecare seară de sâmbătă şi duminică, de la orele 21.00 şi 21.30

Judy Sheindlin este judecătoare în New York și rezolvă cazurile din viața cotidiană în conformitate cu legea statului. Judy a fost cotată printre cei mai bine plătiți oameni din televiziune și ar fi putut să își înceteze cariera cu mulți ani în urmă, dar ea a hotărât să inițieze o misiune prin care să ajute oamenii obișnuiți în tribunalul său prezent pe micile ecrane.

Emisiunea a fost nominalizată la premiile Emmy de paisprezece ori și a obținut cel mai mare rating dintre toate emisiunile difuzate în New York. Deși a suferit un ușor accident vascular de curând, ea continuă să facă rating și este foarte cunoscută mai ales pentru replicile sale tăioase.

Anchete judiciare: Primele 48 de ore, seria 16 – în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 23.00

Această serie vă prezintă ancheta în desfășurare, de pe urmele căreia polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat. Oamenii legii au la dispoziție 48 de ore pentru a-i prinde pe criminali. Cazurile de crimă prezentate au zguduit comunități întregi și au apărut pe primele pagini ale ziarelor din întreaga lume. Ele prezintă cu minuțiozitate tot procesul penal și hotărârea finală a judecătorilor.

FBI: Urmăriri periculoase, seria 2 – din 8 decembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22:00

FBI este cea mai importantă agenție guvernamentală din lume care urmărește respectare legii și se implică în prinderea celor mai periculoși criminali. Această serie prezintă cazurile cu care se confruntă agenția, de la descoperirea crimei și până la condamnarea vinovatului, dezvăluind tehnicile folosite de polițiști.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare